top of page

3. GAVURDAGI

Tomater, paprikaök, persilja, smaksatt med syrlig granatäppelsås, olivolja, citron, valnötter. 

55 SEK

5. CIGKÖFTE

Serveras endast lördagar & söndagar. 

65 SEK

4. CACIK

Finhackad gurka, silad yoghurt, vitlök.

49 SEK

6. BEYAZ PEYNIR VE ZEYTIN

Vit ost med oliver.

55 SEK

FÖRRÄTTER

kalla Förrätter

1. CORBAN SALATA

Sallad, tomat, gurka, färsk paprika, lök smaksatt med citron, olivolja, balsamico, granatäppelsyra, 

55 SEK

2. GÖBEK SALATA

Bladsallad, rödkål morötter, tomater, inlagd gurka, majs smaksatt med citron, olivolja, färsk paprika. 

55 SEK

7. EZME

Röra av tomater, lök, paprika. (stark)

49 SEK

8. SAKSUKA

Friterad aubergine, paprika, med krossade tomater och vitlök.

55 SEK

9. TURSU

Inlagda grönsaker.

49 SEK

10. BABA GANOUSCH

Aubergine, yoghurt och tahini. 

55 SEK

11. HUMMUS

Kikärtspuré.

55 SEK

12. TABOULEH

Hackad persilja, tomat, lök, bulgur.

65 SEK

13. FATTOUSCH

En syrlig sallad med friterat pitabröd. 

89 SEK

14. HAYDARI

Yoghurt, mynta och vitlök.

49 SEK

15. MUHAMMARA  (Stark) 

Kryddig paprikaröra med valnötter 

och vitlök.

55 SEK

16. VINBLADSDOLMAR

Fyllda vinblad med ris och grönsaker

55 SEK

17. FYLLD AUBERGIN / DOLMA 

Auberginer fylld med ris

55 SEK

18. MEZETALLRIK

109 SEK

VARMA FÖRRÄTTER

VARMA Förrätter

1. SIGARA BÖREGI

Friterade smördegsrullar fyllda med vit ost. 

65 SEK

2. CALAMAR

Bläckfiskringar med dip. 

65 SEK

3. FALAFEL

Friterade kikärtsbollar. 

65 SEK

4. GRILLAD HALLOUMI

Grillad halloumiost

65 SEK

5. SAMBOSA

Friterat degknyte fyllt med vegetariskt innehåll som serveras med en dip.

65 SEK

6. TURKISK SUCUK

Grillad kryddig nötkorv

65 SEK

7. KUBBE / ICLI KÖFTE

Bulgur bollar fylld med köttfärs, lök.

65 SEK

bottom of page