LUNCHMENY V48 11.00 – 15.00

Måndag
– Kolgrillade mozarellabiffar med pepparsås och stekt potatis
– Ugnsbakad lax med dillsås och kokt potatis
– Kebabtallrik med pommes
– (Karniyarik) nötfärsfylld aubergine med ris och myntayoghurt
– Kebab pizza
– Grönsaksgratäng med ris och yoghurtsås

Tisdag
– Kolgrillade lammkotletter med pommes och tzatziki
– Panerad torskfilé med skagenröra och smörstekt potatis
– Pasta med kyckling, grönsaker och gräddsås
– (Karniyarik) nötfärsfylld aubergine med ris och myntayoghurt
– Capricciosa
– Grönsaksgratäng med ris och yoghurtsås

Onsdag
– Kolgrillad kyckling med klyftpotatis Rosépepparsås
– Kolgrillad laxspett med grönsaker ris och dipp
– Pasta med oxfilé,grönsaker och pepparsås
– (Karniyarik) nötfärsfylld aubergine med ris och myntayoghurt
– Calzone
– Grönsaksgratäng med ris och yoghurtsås

Torsdag
– Kolgrillad (Adana)het lammfärsspett med råstekt potatis och vitlöksyoghurt
– Smörstekt flundra filé med remouladsås och kokt potatis
– Pasta med skaldjur, grönsaker och limesås
– (Karniyarik) nötfärsfylld aubergine med ris och myntayoghurt
– Pizza Hawaii
– Grönsaksgratäng med ris och yoghurtsås

Fredag
-Kolgrillad lövbiff med råstekt potatis och bearnaisesås
– Fish and chips med dipp
– Kebabtallrik med pommes
– (Karniyarik) nötfärsfylld aubergine med ris och myntayoghurt
– Kebabpizza
– Grönsaksgratäng med ris och yoghurtsås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *